Előzd meg a kiégést!

Ingyenes 5 napos kihívás Preszeller Dórával!

Szeretnél megszabadulni a stressztől, a szorongástól és az égő kimerültségtől?

Tarts velem az 5 napos kihíváson, melynek célja, hogy segítsen neked megérteni, hogy milyen hatással van a stressz a testedre és az elmédre és hogy felismerd a kiégés legfontosabb jeleit.

 

Ha már tapasztaltad a stressz és a kiégés tüneteit, akkor tudod, hogy mennyire kimerítő lehet az életed. Az állandó szorongás, a fáradtság és az ingerlékenység nem csak az életedre hatnak negatívan, de a kapcsolataidra, az egészségedre és az általános jólétedre is káros hatással lehetnek. 

 

Ezért fontos, hogy időt szánj arra, hogy megismerd az állandó stressz kockázatait és a kiégés jeleit, hogy megelőzhesd hosszú távon.

Tarts velem az 5 napos kihíváson és érts meg, hogyan:

  • értsd meg az állandó stressz hatását érzelmi, testi és mentális szinten
  • ismerd fel még időben a kiégés jeleit 
  • csökkenti a meditáció és a mindfulness gyakorlatok a kiégés kockázatát
  • használd a yin jóga gyakorlatokat a testi és szellemi feszültség oldására
  • segítenek az önismereti coaching módszerek a mentális egészséged és jóléted javítását

 

Az 5 napos kihívás során napi 10-15 percet igénybe vevő gyakorlatokat kapsz és az 5. napon  (május 25-én este) egy élő bejelentkezésnél válaszolok a felmerülő kérdéseidre is.

 

Az 5 napos kihívásunk ingyenes, és mindenki számára elérhető. Csak regisztrálnod kell az e-mail címedet, hogy azonnal elkezdhesd a kihívást. Az e-mailjeink egyszerű és könnyen követhető lépésekkel mutatják be neked a gyakorlatokat, és mindenki számára elérhetőek.Ki tartja?

Preszeller Dóra akkreditált meditációs tréner és coach vagyok. 2,5 éltem Thaiföldön és több éve foglalkozok meditációs táborok és önismereti programok vezetésével melynek hitelességét garantálja, hogy Thai Buddhista szerzetesektől tanultam és dolgoztam együtt Ázsiában. Munkám során ötvözöm a tudatosság, coaching, dhamma, mindfulness és a szomatikus módszereket a hatékonyabb cél eléréséhez.

Az elmúlt 12 évben több ezer embernek tartottam önismereti és önfejlesztő programokat, képzéseket, elvonulásokat Európában és Ázsiában is.

Mikor és hol lesz megtartva a kihívás?

2023. Május 20.-tól 5 napon át tart a kihívás, és május 25-én Online Zoom meeting keretén belül történik a záró előadás.

A jelentkezést követően e-mailben értesítünk a részletekről.

A program és a május 25.-i előadás díjmentes, de regisztrációhoz kötött!

Tarts velem Május 20.-tól!

Várlak szeretettel, Dóra