Szolgáltatások

Coaching

A coaching többféle, személyre szabott eszköz segítségével közelíti meg, hogy az ügyfél a lehető legteljesebben és legpontosabban megértse erősségeiket és gyengeségeiket, reményeiket és félelmeiket, az általuk vágyott dolgokat, célokat.

Meditáció

Ha szeretnéd megteremteni a belső békéd, keresed a nyugalmat és szabadulnál a feszültségektől akkor jó helyen jársz  A meditációnak nincs egységes megfogalmazása, mindenkinek mást jelent és rengeteg formája, gyakorlási módja létezik. A meditáció bárki számára megtanulható, hatékony tapasztalati„technika”, mely segít lecsendesíteni a folyton rohanó elmét, elősegíti a tudatosságot, szellemi, fizikai és mentális egészséget.

Mozgás meditáció

Egy szabad mozgású táncmeditáció mely ösztönözi a szabad és autentikus önkifejezést, segíti az érzelmeink elfogadását és megértését, fejleszti a testtudatosságot. Nem igényel semmilyen táncos vagy meditációs előképzettséget vagy tapasztalatot. Tökéletes egyesülése a szabad tánc és meditáció előnyeinek megtapasztalására.

Vízi relaxáció

A vízi relaxáció egy olyan technika, mely az elmét teljes mértékben megnyugtatja és a teste ellazítja. A meleg, termál vízben felfektetve a víz felszínén (lábaidon úszók tartanak) a kezemben tartva vezetlek ritmikusan, légzéssel összekötve egy biztonságos teret teremtve, hogy minden feszültség feloldódhasson a víz és lélek kapcsolódásában.

Csoportos képzések

Trénerként meditációt, hatékony kommunikációs eszközöket, önerősítő gyakorlatokat és különféle nem formális oktatási eszközöket osztok résztvevőimmel annak érdekében, hogy mindenki fenntartható, kiegyensúlyozottabb és békésebb életet tudjon megteremteni magának. 

Vélemények