Vízi relaxáció

A vízi relaxáció egy olyan technika, mely az elmét teljes mértékben megnyugtatja és a testet ellazítja. A meleg, termál vízben felfektetve a víz felszínén (lábaidon úszók tartanak) a kezemben tartva vezetlek ritmikusan, légzéssel összekötve egy biztonságos teret teremtve, hogy minden feszültség feloldódhasson a víz és lélek kapcsolódásában. Felfedezheted a vízben az igazi csendet, lelki békét. Elmerülsz egy meditációs térben, amelyben teljes fizikai, mentális és lelki támogatást nyújt.

Ha nehezen kapcsolsz ki, fáradt vagy fokozott stressztől szenvedsz, a vízi relaxáció előnyei különösen alkalmasak lesznek a számodra. Ez egy nagyszerű módszer, ha szeretnél meditálni, pihenni és jobban érezni magad, de nem tudod hogyan.

A szimpatikus idegrendszer megnyugtatásával a vízi relaxáció mélyreható hatással van rád:

Csökkent pulzusszám

Javuló emésztés és erősödő immunrendszer

Fokozott izomlazítás

Javuló alvás minősége

Hogyan történik?

Időpont foglalás után a megbeszélt helyszínen találkozva bemutatom a vízi relaxáció lényegét, átbeszéljük lelki állapotodat, a fontosabb tudnivalókat és felteszem a lábaidra az úszókat. Majd a medencébe belépve a víz felszínén elkezdődik az ellazulás, miközben ringatom, forgatom és mozgatom a testedet, amely már ekkor könnyedén mozog és mély ellazulásba esik. Ha úgy döntesz, adok neked egy orrcsipeszt, amivel általam vezetve elmerülhetsz a víz alatt és élvezheted a gravitációmentes élményt. Nem kötelező víz alá menni, ez megbeszéléstől függ. A módszer gyakorlatilag egy gyengéd masszázs, egy víz alatti/ feletti tánc és egy mozgó meditáció kombinációja. Az ülés egy velem folytatott beszélgetéssel zárul ahol elmesélheted az élményeidet.

Időpontért és további információért írj üzenetet.

preszeller.dora@gmail.com